Loading media...

Mechatronica monteur

Eindhoven

Job description

Mechatronica Monteur

Ben jij die gedreven, gemotiveerde Mechatronica Monteur met een passie voor techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou?

Wat houdt de functie van Mechatronica Monteur in?

In een projectteam werk jij met enthousiaste collega’s samen aan diverse projecten. Deze projecten bestaan uit het samenstellen van hoogwaardige modules en/of apparaten, die mechanische en elektronische componenten bevatten. Vacuümtechniek, pneumatiek en het testen van de apparaten spelen een belangrijke rol in dit werk.

Jouw taken zijn:

Zelfstandig vanaf tekeningen en werkinstructies monteren, assembleren en testen van hightech mechatronische samenstellingen.
• Meedenken over oplossingen bij uitdagingen.

Daarnaast ben je mede verantwoordelijkheid voor het volgens planning samenstellen van het eindproduct zodat het aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet.

Word jij onze Mechatronica Monteur?

Jij:

• Hebt minimaal een afgeronde MBO- niveau 3 opleiding mechatronica of werktuigbouwkunde;
• Hebt minimaal 3 jaar werkervaring in fijnmechanische montage
• Hebt goede communicatieve vaardigheden;
• Kunt goed problemen oplossen;
• Bent een teamspeler met een pro- actieve en flexibele houding;
• Bent bekent met ESD- en cleanroom voorschriften;
• Bent kwaliteitgericht
Ervaring met vacuümtechniek is een pré

Wie zijn wij?

Frencken Mechatronics Europe houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. De hoogwaardige fijnmechanische onderdelen, machine-assemblages en vacuüm systemen worden in cleanroom als non cleanroom omgeving geassembleerd. Als dienstverlener realiseert Frencken Mechatronics ook hoogwaardige precisie componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de Hightech industrie.

Wat bieden wij?

Werken bij Frencken houdt in werken in een informele en collegiale sfeer waar ieder individu waardevol is. Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij ons. Je gaat werken aan fascinerende, uitdagende hightech projecten met een team van enthousiaste collega’s dat net zo gepassioneerd is over techniek als jijzelf. Die passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (onder andere 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een bonusregeling).

Interesse? Solliciteer direct!

Wil je meer informatie? Neem contact op met onze recruiter Danny Posno via 06-54208386.

Job type
Vast
Posted
2021-07-06T00:00:00
Closing