Loading media...

CNC Draaier

Reuver

Job description

Enthousiast | Nauwkeurig | Proactief

Wat houdt de functie van CNC Draaier in?

Als CNC-draaier krijg je bij ons ruimte voor je talent. Zeker als nauwkeurigheid jouw tweede natuur is en jij een hart hebt voor het maken van hightech producten. Tekeningen en specificaties? Jij weet de weg. Je kan de machine programmeren (deels extern door de werkvoorbereiding en deels aan de machine) en je stelt zelf de machines in. Ook denk je mee over het productieproces. Want iets dat goed is kan altijd beter.

Ben jij onze CNC- Draaier?

Jij bent proactief en flexibel. Verschoven diensten draaien (tot max 20:00 uur) is voor jou geen probleem. Verder heb jij:

  • Een afgeronde niveau 3 of 4 opleiding verspanen.
  • Ervaring als CNC- draaier in fijnmechanische verspaning of kunststof verspaning
  • Kennis van verspaningscondities;
  • Kennis van Siemens of Fanuc- besturing is een pré.

Wie zijn wij?

Bij Frencken in Reuver produceren we met circa 100 vaklieden complexe, fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. Ons werk is gericht op het leveren van kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten met toleranties tot in het sub-mircron bereik. Hiervoor maken we gebruik van de modernste productietechnologieën en is het vakmanschap van onze medewerkers van essentieel belang. Gerenommeerde ondernemingen in o.a. de medische, analytische en semiconductor-industrie behoren tot onze klantenkring. Samen met circa 100 medewerkers willen wij de ambitie waarmaken om de beste partner van onze klanten te zijn. Daarom zijn eigen inbreng, enthousiasme en flexibiliteit onontbeerlijk.

Wat bieden wij?

Werken bij Frencken betekent werken in een informele sfeer met prettige collega’s met een passie voor techniek. Jóuw passie belonen wij met een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 13 atv dagen en een bonusregeling. Ook bieden wij jou mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Interesse? Solliciteer direct via de button! Wil je meer weten over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Stephan Sonnemans op 06-55183097.

Job type
Vast
Posted
2022-12-20T00:00:00