Loading media...

CNC Frezer

Eindhoven

Job description

CNC Frezer

Nauwkeurig | Zelfstandig | Proactief

Wat houdt de functie van CNC frezer in?

Ligt je hart bij het maken van hightech producten en is nauwkeurigheid jouw tweede natuur? Dan krijg je bij ons als CNC- Frezer ruimte voor jouw talent. Je gaat zelfstandig aan de slag met het instellen van 5- assige machines en denkt mee over het verbeteren van productieproces. Want iets wat goed is, kan altijd nog beter!

Wat zoeken wij?

Jij hebt:

• Minimaal een afgeronde MBO niveau 3 opleiding verspaning;

• Ervaring als CNC- frezer in fijnmechanische verspaning;

• Parate kennis van verspaningscondities;

• Een proactieve en flexibele houding.

• Kennis van Siemens besturing is een pré.

Wie zijn wij?

Frencken Mechatronics Europe houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties.

In onze machinefabriek produceren we complexe, fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. We leveren kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten waarbij we gebruik maken van de modernste productietechnologie.

Wat bieden wij?

Bij ons kom je terecht in een hightech omgeving waarin jij jouw talent optimaal kunt benutten. Je komt te werken in een informele sfeer met prettige collega’s die allemaal een passie voor techniek hebben. Deze passie belonen wij met een goed salaris, mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en prima arbeidsvoorwaarden (onder andere 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een bonusregeling).

Interesse? Solliciteer direct! Wil je meer weten over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact op met onze recruiter Stephan Sonnemans via 06-55183097.

Job type
Vast
Industry
Productie
Posted
2023-01-03T00:00:00