Loading media...

Senior NPI Logistic Engineer

Job description

NPI Logistics Engineer

Helicopterview | Logistieke inrichting | Zelfstandigheid

Wat houdt de functie van NPI Logistics Engineer in?

De introductie van nieuwe producten in een organisatie brengt nogal wat met zich mee, óók op logistiek gebied. In de functie van New Product Introductions (NPI) Logistics Engineer ben jij het eerste aanspreekpunt voor het logistieke aspect van dit soort projecten. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting van alle logistieke aspecten in de supply chain. Voor de uitdagingen die jij in dit proces tegenkomt kom jij met pragmatische oplossingen en samen met diverse stakeholders (o.a inkoop en production engineering) zorg je ervoor dat aan alle voorwaarden wordt voldaan om een efficiënte serieproductie te kunnen opstarten. Daarnaast hou je je bezig met:

• Het opstellen van logistieke concepten inclusief planning;

• De afstemming met verschillende stakeholders

• Het proactief voorstellen van verbeteringen op het gebied van een efficiënte supply chain binnen NPI-projecten;

• Het bewaken van de projectplanning;

• Het bijhouden van wijzigingen en het opvolgen van de technische en logistieke impact hiervan.

Ben jij onze NPI Logistics Engineer?

Jij weet wat ervoor nodig is om op logistiek gebied alles goed in te richten voor nieuwe producten. Met jouw technische bagage kun jij alle stakeholders prima overtuigen, maar ook de technische essentie van vraagstukken beoordelen. Je bent een echte teamspeler die de consequenties van supply chain keuzes goed kan overzien. Daarnaast heb jij:

• Een afgeronde Bachelor of Master opleiding in een technische richting, bijvoorbeeld Technische bedrijfskunde;

• Enkele jaren werkervaring in de supply chain bij voorkeur in een high-tech omgeving;

• Goede mondelinge en schriftelijke kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal;

• Een uitstekende kennis van Excel.

Wie zijn wij?

Frencken Mechatronics houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. De hoogwaardige fijnmechanische onderdelen, machine-assemblages en vacuüm systemen worden in clean room als non clean room omgeving geassembleerd. Als dienstverlener realiseert Frencken Mechatronics ook hoogwaardige precisie componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de Hightechindustrie.

Wat bieden wij?

Frencken wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer waar ieder individu belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij ons. Je gaat werken bij een fascinerende, uitdagende hightech onderneming, binnen een team collega’s welke net zo gepassioneerd zijn als jijzelf. Die passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (onder andere 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, bonusregeling) en volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Job type
Permanent
Posted
2023-11-17T00:00:00