Loading media...

Manager Operationele Inkoop

Job description

Manager Operationele Inkoop

Inspirerend leiderschap | Procesverbetering | Mensgericht | Resultaatgericht

Wat houdt de functie van Manager Operationele Inkoop in?

Ben jij als ervaren leidinggevende met hart en ziel betrokken bij het Supply Chain proces? Ben je goed in de taken en verantwoordelijkheden scherp neerzetten zowel upstream als downstream? Bij Frencken Mechatronics zoeken we een Manager Operationele Inkoop. In deze functie geef je leiding aan 11 Operationeel Inkopers en ben je verantwoordelijk voor een betrouwbaar en efficiënt inkoop- en logistiek proces. Jij rapporteert in deze functie aan de Director Procurement.

 • Coachen en sturing geven aan het Operationeel Inkopers team. Formuleren, behalen en optimaliseren van onze afdelingsdoelstellingen;
 • Coördineren en verdelen van de werkzaamheden. Toezien op de uitvoering en bewaken van de voortgang;
 • Voeren van functioneringsgesprekken, het bijhouden van personeelsgegevens in het ADP-systeem en andere overige administratieve taken;
 • Optimale output en kwaliteit van de afdeling en het behalen van de juiste inkoopresultaten als gevolg van deze aanpak;
 • Het onderhouden van een professionele relatie en het navolgen van contracten met leveranciers;
 • Proactief managen en tijdig communiceren van (afwijkende) levertijden richting alle stakeholders binnen onze organisatie;
 • Initiëren van projecten, en/of deelnemen aan projectgroepen over Inkoop en Supply Chain gerelateerde procesverbeteringen;

Ben je onze Manager Operationele Inkoop?

Je hebt een mooie combinatie van mensgerichtheid en resultaatgerichtheid. Mensen werken graag in jouw team vanwege je enthousiasme, deskundigheid en betrokkenheid. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving waar nog niet alles gefinetuned is.

 • HBO diploma in de richting van Technische Bedrijfskunde of Supply Chain Management;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende inkoopfunctie;
 • Uitstekende leiderschaps- en coaching kwaliteiten;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Wie zijn wij?

Frencken Mechatronics is een leverancier van geïntegreerde technologische oplossingen. Wij ontwikkelen, produceren en onderhouden belangrijke mechatronische systemen, modules en componenten voor klanten in high-tech apparatuur productiemarkten.

Competenties en technologieën

Onder een breed scala aan competenties en technologische mogelijkheden, zijn we zeer bekwaam in precisie-engineering, nauwkeurige positionering en motion control, systemen voor gebruik in hoog vacuüm, value engineering, complexe assemblage en test op hoog niveau, elektromotoren en deeltjesoptiek.

Onze ervaren ingenieurs en productiemogelijkheden van wereldklasse, waaronder ultrahoge precisiebewerking, complexe assemblage op hoog niveau, naleving van de hoogste reinheidsnormen, cleanrooms en test- en kwalificatie-expertise, stellen ons in staat om een breed scala aan hoge precisieproducten en mechatronische oplossingen te leveren in overeenstemming met de hoogste industrienormen.

Waardepropositie

We zijn trots op het creëren van innovatieve duurzame oplossingen met onze klanten. We stellen onze klanten in staat om zich te concentreren en uit te blinken in hun kernactiviteiten, bieden een totaal beheer van de productlevenscyclus en toegang tot onze wereldwijde expertisecentra om tegemoet te komen aan een wereldwijde marktbenadering. Bij alles wat we doen, richten we ons op het leveren van de hoogste waarde aan onze klanten.

Markten

We bedienen toonaangevende OEM's over de hele wereld in enkele van de meest veeleisende high-tech apparatuurmarkten, zoals halfgeleider-, medische en analytische instrumentatie.

Wereldwijde aanwezigheid, lokale expertise

Frencken Mechatronics is onderdeel van Frencken Group Ltd. en opereert wereldwijd met operationele vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Wat bieden wij?

Frencken Mechatronics Europe wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer waar ieder individu belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij ons. Je gaat werken aan fascinerende, uitdagende hightech projecten binnen een team collega’s die net zo gepassioneerd over techniek zijn als jijzelf. Die passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, bonusregeling) en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Interesse? Solliciteer direct! Voor vragen kun je bellen of Whatsappen met onze Corporate Recruiter Stephan Sonnemans op 06-55183097 of stephan.sonnemans@frenckengroup.com.

Job type
Vast
Posted
2022-05-31T00:00:00