Loading media...

Cam programmeur | Reuver

Reuver

Job description

Productie omgeving | Verspaning | Optimalisatie

Wat houdt de functie van CAM programmeur in?

In deze functie ga jij aan de slag op de afdeling Werkvoorbereiding. De realisatie van nieuwe producten begint hier! Aan de hand van technische tekeningen en specificaties die wij van onze klanten ontvangen wordt de werkmethode, werkvolgorde en de bewerkingsvoorwaarden van het product vastgesteld. Jij bepaalt de routing van het product over de verschillende afdelingen en machines en legt deze vast. Hierbij kijk je per bewerking naar de opspanning, toollijsten, mallen en CNC programma’s. 

Verder ben je o.a. verantwoordelijk voor:

- De voorbereiding van productieorders en de begeleiding van deze orders tijdens het productieproces;

- Het schrijven van CNC programma’s in Top Solid 7;

- De afstemming met de meetkamer gedurende het productieproces;

- De coördinatie en optimalisatie van verschillende bewerkingen.

Ben jij onze CAM programmeur ?

Jij bent een expert op het gebied van verspaning, in het bijzonder CNC draaien en je hebt een goed technisch en ruimtelijk inzicht. Ook voel jij je als een vis in het water binnen een hightech omgeving waar gewerkt wordt met zeer kleine toleranties en heb jij een proactieve en flexibele werkinstelling. 

Verder heb jij:

• Een afgeronde HBO-opleiding richting Werktuigbouwkunde;

• Minimaal 7 jaar ervaring met CNC draaien, waarvan 5 jaar in een CAM programmeur functie;

• Ervaring met CAM-systemen en macro programmeren (tbv bewerkingscentra en draai-frees combinaties);

• Kennis van materialen, verspaningstechniek, opspantechniek en CNC productie;

• Kennis van Siemens 840D besturing is een waardevolle pré.

Wie zijn wij?

Bij Frencken in Reuver produceren we met circa 90 vaklieden complexe, fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. Ons werk is gericht op het leveren van kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten met toleranties tot in het sub-mircron bereik. Hiervoor maken we gebruik van de modernste productietechnologieën en is het vakmanschap van onze medewerkers van essentieel belang. Gerenommeerde ondernemingen in o.a. de medische, analytische en semiconductor-industrie behoren tot onze klantenkring. Samen met onze medewerkers willen wij de ambitie waarmaken om de beste partner van onze klanten te zijn. Daarom zijn eigen inbreng, enthousiasme en flexibiliteit onontbeerlijk.

Wat bieden wij?

Frencken Mechatronics Europe wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer waar ieder individu belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij ons. Je gaat werken aan fascinerende, uitdagende hightech projecten binnen een team collega’s die net zo gepassioneerd over techniek zijn als jijzelf. Die passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, bonusregeling) en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Interesse? Solliciteer direct! Wil je meer informatie over deze vacature? Neem contact op met onze Corporate Recruiter Theresa Apostol via 06-29380241.

Bericht aan recruiters en bureaus:

Stuur geen cv's naar een persoon of e-mailadres bij Frencken Group voordat u een ondertekende overeenkomst van Human Resources heeft. Frencken Group is niet aansprakelijk en zal geen bemiddelingskosten betalen voor kandidaten die zonder goedgekeurd verzoek worden ingediend. Bovendien zullen alle cv's die naar ons worden verzonden zonder voorafgaande overeenkomst en verzoek worden beschouwd als een geschenk van uw bedrijf aan Frencken Group en kunnen worden doorgestuurd naar onze recruiters voor hun aandacht.

Job type
Permanent
Posted
2024-06-05T00:00:00

Skills

  • topsolid
  • CNC-draai-frees
  • CAM-programmeur