Loading media...

Sr Internal Account Manager

Eindhoven

Job description

Sr Internal Account Manager

Spin in het web | QLTC | Netwerker | High-tech klanten

Ben jij de senior die de voelsprieten bij de klant heeft uitstaan en weet welke ontwikkelingen er aan komen? Communiceer je helder met alle interne betrokkenen zodat we tevreden klanten hebben en houden? Heb je een Hbo-diploma in een technische richting? Dan komen we graag met je in contact.

Wat houdt de functie van Sr Internal Account Manager in?

• Zorgen dat je weet wat de behoefte ontwikkelingen in de productportfolio’s zijn en gebruiken van deze informatie om het maandelijkse sales forecastproces te voeden.

• Opstellen van offertes waarbij je zorgt dat de offertevraag van de klant duidelijk geformuleerd wordt en gecommuniceerd wordt binnen de organisatie.

• Onderhouden van contacten in de organisatie van de klant en zorgen dat je voeling houdt met de ontwikkelingen in de organisatie van de klant.

• Bewaken van de overall performance op Quality, Logistics en Cost (QLTC) en het initiëren van acties o.b.v. de scorecard van de klant;

• Stroomlijnen van de communicatie naar de klant, in het bijzonder in geval van escalaties;

• Actief deelnemen in Nieuw Product Introduction (NPI) projecten en wijzigingscommissies;

• Optreden als interne vertegenwoordiger van jouw klant(en) en initiëren van interne klantenoverleg;

• Zelf managen van een aantal klanten en nauw samenwerken met de key-accountmanager voor een specifieke klantengroep.

Ben jij onze Sr Internal Account Manager?

Jij bent een gedreven, daadkrachtige persoonlijkheid die graag naar een resultaat toewerkt. Daarnaast ben je een kei in het coördineren en organiseren en verder heb of ben jij:

• Een Hbo-opleiding richting Werktuigbouwkunde of Technische bedrijfskunde;

• Graag 10 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de mechatronica- of metaalbranche;

• Uitstekende communicatieve vaardigheden, leidinggevende kwaliteiten;

• Uitstekende kennis van de Engelse taal. Nederlandse en Duitse taal is een plus;

• Pragmatisch en in staat om de technische essentie snel te doorgronden;

• Inzicht in logistieke processen is een pré;

• Goede kennis van Ms office en ervaring met een ERP en CRM systeem.

Wie zijn wij?

Frencken Mechatronics is een leverancier van geïntegreerde technologische oplossingen. Wij ontwikkelen, produceren en onderhouden belangrijke mechatronische systemen, modules en componenten voor klanten in high-tech apparatuur productiemarkten.

Competenties en technologieën

Onder een breed scala aan competenties en technologische mogelijkheden, zijn we zeer bekwaam in precisie-engineering, nauwkeurige positionering en motion control, systemen voor gebruik in hoog vacuüm, value engineering, complexe assemblage en test op hoog niveau, elektromotoren en deeltjesoptiek.

Onze ervaren ingenieurs en productiemogelijkheden van wereldklasse, waaronder ultrahoge precisiebewerking, complexe assemblage op hoog niveau, naleving van de hoogste reinheidsnormen, cleanrooms en test- en kwalificatie-expertise, stellen ons in staat om een breed scala aan hoge precisieproducten en mechatronische oplossingen te leveren in overeenstemming met de hoogste industrienormen.

Waardepropositie

We zijn trots op het creëren van innovatieve duurzame oplossingen met onze klanten. We stellen onze klanten in staat om zich te concentreren en uit te blinken in hun kernactiviteiten, bieden een totaal beheer van de productlevenscyclus en toegang tot onze wereldwijde expertisecentra om tegemoet te komen aan een wereldwijde marktbenadering. Bij alles wat we doen, richten we ons op het leveren van de hoogste waarde aan onze klanten.

Markten

We bedienen toonaangevende OEM's over de hele wereld in enkele van de meest veeleisende high-tech apparatuurmarkten, zoals halfgeleider-, medische en analytische instrumentatie.

Wereldwijde aanwezigheid, lokale expertise

Frencken Mechatronics is onderdeel van Frencken Group Ltd. en opereert wereldwijd met operationele vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Wat bieden wij?

Frencken wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer waar ieder individu belangrijk is. Er werken 600 mensen bij ons. Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij ons. Je gaat werken bij een fascinerende, uitdagende hightech onderneming, binnen een team collega’s die allemaal het maximale uit de klantrelatie willen halen. Wij belonen jouw inzet met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (onder andere 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een bonusregeling) en volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Wil je meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met onze Corporate Recruiter Stephan Sonnemans, 06-55183097.

Job type
Vast
Posted
2023-01-03T00:00:00