Loading media...

Machinebankwerker

Eindhoven

Job description

Machinebankwerker

Hightech | Nauwkeurig | Jezelf ontwikkelen

De functie van Machinebankwerker

Als Machinebankwerker krijg je bij ons de ruimte voor je talent. Je gaat aan de slag met het afwerken van zeer nauwkeurige producten door middel van tappen, boren en ruimen. Ook ontbraam je kleine onderdelen onder een microscoop en brengen je een finishing touch aan op kleine onderdelen met een zéér hoge nauwkeurigheid. Verder behoren ook het plaatsen van helicoils, vacuümvlakken en het nawerken van dichtvlakken tot je werkzaamheden en denk je mee over de verbeterprocessen. Want iets dat goed gaat kan altijd beter.

Ben jij onze Machinebankwerker?

Jij heb een passie voor techniek en bent geïnteresseerd in de hightech industrie. Nauwkeurigheid is jouw tweede natuur. Daarnaast functioneer jij prima in teamverband maar kun je ook goed zelfstandig werken. Verder vragen wij:

• Een afgeronde MBO opleiding (WTB/ fijnmechanisch niveau 2-3;

• Accuratesse en een oplossingsgerichte manier van denken;

• Een proactieve en flexibele instelling;

• Ervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in de hightechindustrie.

Wie zijn wij?

Frencken Mechatronics Europe houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. Bij de machinefabriek van Frencken Mechatronics Europe produceren we complexe, fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. We leveren kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten waarbij we gebruik maken van de modernste productietechnologieën. Kwaliteit en maatvoering zijn zeer belangrijke aspecten in het werk bij Frencken.

Wat bieden wij?

Werken bij Frencken betekent werken in een informele en collegiale sfeer waar ieder individu belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij ons. Je gaat werken aan fascinerende, uitdagende hightech projecten binnen een team collega’s die net zo gepassioneerd over techniek zijn als jijzelf. Die passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, bonusregeling) en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Interesse? Solliciteer direct! Mocht je nog vragen hebben kun je contact opnemen met onze Corporate recruiter: Danny Posno. Zij is bereikbaar via danny.posno@frenckengroup.com of via 06 54208386

Job type
Vast
Posted
2022-04-12T00:00:00