Loading media...

Teamleider Assemblage

Eindhoven

Job description

Wat houdt de functie van Teamleider Assemblage in?

Als Teamleider Assemblage geef je dagelijks leiding aan een team van ruim 20 personen binnen onze assemblage afdeling en bespreekt maandelijks de KPI’s met je team. Jij weet je mensen te motiveren en weet ownership bij ze te creeren. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en het tijdig leveren van de producten binnen jouw assemblage groep. Hiervoor zorg je dat je je personele planning op orde hebt en dat er voldoende monteurs zijn om aan de vraag te voldoen. Daarnaast zorg je ervoor dat er volgens de procedures en werkinstructies gewerkt wordt en voer je audits uit volgens het 6S principe.

Ben jij onze teamleider Assemblage?

Jij:

  • Hebt een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld richting Technische bedrijfskunde;
  • Hebt minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie in een hightech omgeving;
  • Hebt een groot probleemoplossend vermogen;
  • Hebt een coachende/onderwijzende manier van leidinggeven en beschikt over goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • Bent geduldig, gestructureerd en alert;
  • Kunt goed overweg met Microsoft Office (m.n. Word en Excel)
  • Kennis van de principes van Lean Manufacturing is een pré.

Wie zijn wij?

Frencken Mechatronics Europe houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. De hoogwaardige fijnmechanische onderdelen, machine-assemblages en vacuüm systemen worden in zowel clean room als non clean room omgeving geassembleerd. Als dienstverlener realiseert Frencken Mechatronics Europe ook hoogwaardige precisie componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de Hightech industrie.

Wat bieden wij?

Werken bij Frencken houdt in werken in een informele en collegiale sfeer waar ieder individu belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij ons. Je gaat werken aan fascinerende, uitdagende hightech projecten met een team collega’s dat net zo gepassioneerd over techniek zijn als jijzelf. Die passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (onder andere 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een bonusregeling).

Wil je meer informatie? Neem contact op met Danny Posno (recruiter) / 06-54208386.

Job type
Vast
Posted
2022-04-13T00:00:00