Loading media...

Planner/Accountmanager

Eindhoven

Job description

Planner/Accountmanager

Klantgericht | Kwaliteitsgericht | Ondernemend | in Eindhoven

Wat houdt de functie van Planner/Accountmanager in?

In deze functie ga jij aan de slag met het managen van de klantvraag. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen account (Frencken Mechatronics) en bent hiervoor zowel in- als extern het aanspreekpunt. Je zorgt voor een goede samenwerking tussen afdelingen om de klantvraag te realiseren. Daarnaast houd je je bezig met:

  • De intake, initiatie en het beheer van klant- en werkorders.
  • Verbetergerichte initiatieven op het gebied van logistieke concepten, beheersing van de voorraad en leverbetrouwbaarheid.
  • De juiste communicatie om een tijdige levering te kunnen realiseren.
  • Vroegtijdig signaleren en oplossen van mogelijke leveringsproblemen.

Ben jij onze Planner/Accountmanager?

Jij bent proactief en pragmatisch ingesteld en met jouw creativiteit en ondernemerschap ben jij in staat om het aanwezige werkpakket efficiënt te plannen. Jij bent een echte teamplayer die stevig in zijn schoenen staat en je bent in staat om de essentie van een vraagstuk te doorgronden en de implicaties te overzien. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving. Daarnaast vragen wij:

  • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde of Logistiek.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
  • Zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal. 
  • Ervaring met ERP/ MRP- systemen.

Wie zijn wij?

Bij Frencken Machinefabriek Eindhoven produceren we met circa 60 vaklieden complexe, fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. Ons werk is gericht op het leveren van kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten met toleranties tot in het sub-mircron bereik. Hiervoor maken we gebruik van de modernste productietechnologieën en is het vakmanschap van onze medewerkers van essentieel belang. Gerenommeerde ondernemingen in o.a. de medische, analytische en semiconductor-industrie behoren tot onze klantenkring. Wij willen de ambitie waarmaken om de beste partner van onze klanten te zijn. Daarom zijn eigen inbreng, enthousiasme en flexibiliteit onontbeerlijk. Optiwa B.V. maakt onderdeel uit van Frencken Group: een groeiende, internationale groep van hoogwaardige toeleveranciers met o.a. bedrijven in China, Maleisië, Singapore en de VS. Frencken Mechatronics houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. Het team in Eindhoven bestaat uit 9 mensen.

Wat bieden wij?

Frencken wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer waar ieder individu belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij ons. Je gaat werken bij een fascinerende, uitdagende hightech onderneming, binnen een team collega’s welke net zo gepassioneerd zijn als jijzelf. Die passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden ( onder andere 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, bonusregeling) en volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Interesse? solliciteer dan direct! Mocht je meer informatie willen over de vacature, neem dan contact op met onze corporate recruiter Janine Segeren-Emonds via het telefoonnummer 06-57575681.

Job type
Vast
Posted
2023-01-19T00:00:00