Loading media...

Teamleider NPI Assemblage

Eindhoven

Job description

Team lead Cleanroom Assembly

Projecten | Coachend leidinggeven | Planning

Wat houdt de functie van Team lead Cleanroom Assemblage in

In deze rol geef je dagelijks leiding aan een team binnen onze assemblage afdeling en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en het tijdig leveren van producten tijdens de proto en pilot fase. Je gaat je specifiek bezig houden met nieuwe producten die zich in verschillende projectfases binnen Frencken bevinden. Naast het “normale” werk van een teamleider houdt je je voornamelijk bezig met de afstemming binnen de projecten, zoals het bijsturen van de capaciteit indien nodig en het laten opleveren van project deliverables. Verder omvatten jouw taken onder andere:

  • Het maandelijks bespreken van de Key Performance Indicators (KPI)’s met jouw team.
  • Het op orde houden van de personeelsplanning zodat er voldoende monteurs aanwezig zijn om aan de vraag vanuit projecten te voldoen.
  • Behartigen van de belangen van productie binnen de projecten zodat de overdracht naar reguliere productie soepel verloopt.
  • Samen met het projectteam zorgen voor goede werkinstructies en optimale inrichting van systemen en werkplekken (layout).

Ben jij onze Team lead Cleanroom Assembly

Jij weet als geen ander hoe je op een coachende manier mensen kunt aansturen en motiveren en hoe je ownership bij ze creëert. Met jouw grote probleemoplossend vermogen en gestructureerde manier van werken ben jij niet voor één gat te vangen. Daarnaast heb jij:

  • Een afgeronde Hbo/Mbo-opleiding; Mechatronica, Werktuigbouwkunde of Technische bedrijfskunde.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie in een hightech omgeving.
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.
  • Goede kennis van Microsoft Office Word en Excel.
  • Kennis van de principes van Lean Manufacturing is een pré.

Wie zijn wij

Frencken Mechatronics Europe houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. De hoogwaardige fijnmechanische onderdelen, machine-assemblages en vacuüm systemen worden in zowel clean room als non clean room omgeving geassembleerd. Als dienstverlener realiseert Frencken Mechatronics Europe ook hoogwaardige precisie componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de Hightech industrie.

Wat bieden wij

Werken bij Frencken houdt in werken in een informele en collegiale sfeer waar ieder individu belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij ons. Je gaat werken aan fascinerende, uitdagende hightech projecten met een team collega’s dat net zo gepassioneerd over techniek zijn als jijzelf. Die passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (onder andere 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een bonusregeling).

Interesse? Solliciteer direct! Wil je meer informatie? Neem contact op met onze corporate recruiter Ruben Scholte op 06-41271030.

Job type
Vast
Posted
2023-11-24T00:00:00
Closing