Loading media...

QESH Officer

Job description

QESH Officer

Adviseren | Brede rol | Veiligheid Medewerkers | Kwaliteitsmanagement

Wat houdt de functie van QESH Officer in?

Als professional van de afdeling Quality, Environment, Safety and Health (QESH) lever je een belangrijke bijdrage aan het veilig en gezond werken van medewerkers en de veiligheid van de producten die onze klanten aan ons toevertrouwen. Doel van de functie is het beheren en monitoren van de kwaliteits-, ARBO-, en milieuzorgsystemen voor deze al onze locaties met medeneming van de specifieke klanteisen en wettelijke verplichtingen. Daarnaast vragen wij een proactieve bijdrage aan het ontwikkelen, uniformeren, optimaliseren en borgen van organisatie brede bedrijfsprocessen. Om dit te bewerkstelligen krijg je veel vertrouwen, vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Er wordt eigenaarschap en initiatief van jou verwacht.

Om succesvol te zijn, weet je jouw vakkennis krachtig over te brengen en kun je het belang van veiligheid, kwaliteit en veiligheid op een overtuigende en natuurlijke wijze benadrukken. Je rapporteert aan de Director Business Excellence en werkt nauw samen met de verantwoordelijke afdelingsmanagers. Verder houdt de functie in:

• Het adviseren aan het operationele management, overige stafdiensten en de klant aangaande het actueel houden van interne procedures met aandacht voor veranderde wet- en regelgeving, klantwensen en interne verbetertrajecten.

• Uitvoering geven aan het kwaliteitsbeleid, milieubeleid, veiligheidsbeleid en arbeidsomstandighedenbeleid.

• Handhaving en verbetering aangaande de opvolging van de vastgestelde kwaliteitsmanagement systemen middels auditing en steekproeven.

• Sturing geven aan de ARBO-commissie en het HACCP team.

• Begeleiding van externe auditors van klanten, certificerende instellingen en het bevoegd gezag.

• Het uitvoering geven aan periodieke risico-inventarisaties met bijbehorende analyses.

• Het onderzoeken en opvolgen van incidentregistraties.

• Het maken van periodieke management rapportages.

Ben je onze QESH Officer?

In deze rol breng je in ieder geval relevante werkervaring mee opgedaan als QESH Officer in de afgelopen 8 jaar. Je werkt op HBO werk- en denkniveau, hebt een technische opleidingsachtergrond en bent een stevige gesprekspartner. Je hebt het diploma Middelbare of Hogere Veiligheidskunde. Je bent analytisch sterk en weet je zaken op papier goed uit te werken. Je schakelt gemakkelijk in gesprekken met je collega's en weet draagvlak te creëren.

Daarnaast herken je je in de volgende omschrijving:

• Energiek en zelf startend.

• Praktisch ingesteld, diplomatiek en durft jezelf uit te spreken.

• Je bent een doorzetter.

• Je bent zorgvuldig, doortastend en klantvriendelijk

Wie zijn we?

De organisatie:

Frencken Group bedient klanten in Europa, Azië en de VS via een wereldwijd netwerk van operationele dochterondernemingen. In Nederland werken 600 medewerkers vanuit vestigingen in Eindhoven en Reuver.

Frencken houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. De hoogwaardige fijnmechanische onderdelen, machine-assemblages en vacuüm systemen worden zowel in cleanroom als non-cleanroom omgeving geassembleerd. Als dienstverlener realiseert Frencken ook hoogwaardige precisie componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de Hightech industrie.

Wat bieden we?

Bij Frencken werk je in een informele en collegiale sfeer waar ieder individu belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij ons. We bieden een uitdagende en zelfstandige rol binnen een leuk en ambitieus HR-team. Er wacht een functie voor 32-40 uur. Je start met een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. We bieden een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (onder andere 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een bonusregeling). Er is ook flexibiliteit ten aanzien van thuiswerken.

Voor meer informatie contact onze Corporate Recruiter Stephan Sonnemans op 06-55183097

Job type
Vast
Posted
2022-07-29T00:00:00