Loading media...

Logistic Picking

Job description

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Je bent een aanpakker, kan zelfstandig werken en bent nauwkeurig in je werkzaamheden? Neem jij de verantwoordelijkheid voor het verzamelen van materialen aan de hand van een picklijst middels een pickkar of EPT? Dan is deze functie iets voor jou!

Ben jij onze Logistic Picking? In deze functie binnen ons magazijn komen een gezonde werkinstelling en een aanpakkers mentaliteit goed van pas. Jij gaat er namelijk mede voor zorgen dat onze assembly medewerkers tijdig over de juiste materialen beschikken. Jouw taken zijn onder andere:
- Het verzamelen van materialen aan de hand van een picklijst (middels EPT of pickkar);
- Het inruimen van materialen op de juiste plek binnen ons magazijn;
- Het bedienen van een kardex systeem om van daaruit materialen te picken.

Jij bent iemand die erg gemotiveerd is en een proactieve werkhouding heeft. Verder zie jij jezelf terugkomen in onderstaande punten:
- VMBO / MBO werk- en denkniveau;
- Geldig heftruckcertificaat en/of reachtruckcertificaat;
- Ervaring met EPT (stapelaar);
- Relevante werkervaring in een productie omgeving;
- Werkervaring in het omgaan met gevoelige/kritische producten is een pré;
- Ervaring met een kardex systeem is een pré;
- Goede communicatieve vaardigheden en beheers je de Nederlandse taal goed.

Wie zijn wij? Frencken Mechatronics houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. Bij de machinefabriek van Frencken Mechatronics Europe in Eindhoven produceren we complexe en fijnmechanische onderdelen. We leveren kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten waarbij we gebruik maken van de modernste productietechnologieën. Kwaliteit en maatvoering zijn zeer belangrijke aspecten in het werk bij Frencken.

Wat bieden wij? Werken bij Frencken betekent werken in een informele en collegiale sfeer waar ieder individu belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij ons. Je gaat werken aan fascinerende, uitdagende hightech projecten binnen een team collega’s die net zo gepassioneerd over techniek zijn als jijzelf. Die passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, bonusregeling) en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Interesse? Solliciteer direct! Mocht je nog vragen hebben kun je contact opnemen met onze Corporate recruiter: Janine Segeren-Emonds. Zij is bereikbaar via het e-mailadres janine.segeren-emonds@frenckengroup.com of via het telefoonnummer 06 57575681.

Posted
2023-05-15T00:00:00
Closing