Loading media...

Productie Manager Cleanrooms

Eindhoven

Job description

Productie Manager Cleanrooms

Inspirerend leiderschap | 6 direct reports – 100 indirect reports | Lange termijn perspectief geven

Wat houdt de functie van Productie Manager Cleanrooms in?

De Production Manager Cleanroom is verantwoordelijk voor het overall manufacturing resultaat van de cleanroom productie; Kwaliteit, voorcalculatie en nacalculatie, indirecte kosten, voorraden/onderhanden werk, klantefficiency en klantperformance, productiviteit, uitval, yield. De Production Manager Cleanroom rapporteert aan de Director Assembly.

Heb je 5-10 jaar ervaring als Production Manager Cleanrooms? Heb je een Black Belt of Green Belt achtergrond en veel ervaring met Lean manufacturing? Zoek je een grote diversiteit aan producten en manage je ook NPI projecten? Ben je een duidelijke communicator op Lbo/Mbo/Hbo/Wo-niveau dan komen we graag met je in contact.

 • Aansturen van de directe staf 6 mensen; 2 Assistent Productiemanagers en 4 Teamleiders. Indirect verantwoordelijk voor 100 medewerkers;
 • Je zorgt voor de goede aansturing, bekrachtiging en ondersteuning van de verschillende klantenteams binnen de locatie zodanig dat klant performance en efficiency optimaal is.
 • Opstellen en bewaken van budgetten van production cleanroom en reinigingsstraat;
 • Sturen op de reguliere performance op de gebieden van Safety, Quality, On time delivery en Efficiëncy.
 • Verantwoordelijk voor optimaal personeelsbeheer; instroom, doorstroom en uitstroom, ziekte/verlet, inzetbaarheid en skills van mensen, flexibiliteit en opleidingen;
 • Afstemming met NPI manager over invulling en capaciteit voor NPI projecten;
 • De lead nemen in een Lean manufacturing gestuurde productie;
 • Je vindt een goede balans tussen resultaten verbeteren op korte termijn en optimalisatie van prestaties op lange termijn;
 • Nieuwe technische en technologische aspecten implementeren in de productie;

Ben je onze Productie Manager Cleanrooms?

 • Je bent rechtlijnig, kunt goed samenwerken, bent in staat op verschillende niveaus te beïnvloeden en toont leiderschap; Je bent besluitvaardig en vasthoudend en mensen werken graag in jouw team!
 • Een afgeronde HBO/WO technische opleiding;
 • Minimaal 5-10 jaar ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie;
 • Ervaring met cleanroom productie;
 • Ervaring met Lean manufacturing; Een Black belt of Green belt certificaat is een pre;
 • Je bent rechtlijnig en duidelijk en communiceert gemakkelijk op alle niveaus;

Wie zijn wij?

Frencken Mechatronics is een leverancier van geïntegreerde technologische oplossingen. Wij ontwikkelen, produceren en onderhouden belangrijke mechatronische systemen, modules en componenten voor klanten in high-tech apparatuur productiemarkten.

Competenties en technologieën

Onder een breed scala aan competenties en technologische mogelijkheden, zijn we zeer bekwaam in precisie-engineering, nauwkeurige positionering en motion control, systemen voor gebruik in hoog vacuüm, value engineering, complexe assemblage en test op hoog niveau, elektromotoren en deeltjesoptiek.

Onze ervaren ingenieurs en productiemogelijkheden van wereldklasse, waaronder ultrahoge precisiebewerking, complexe assemblage op hoog niveau, naleving van de hoogste reinheidsnormen, cleanrooms en test- en kwalificatie-expertise, stellen ons in staat om een breed scala aan hoge precisieproducten en mechatronische oplossingen te leveren in overeenstemming met de hoogste industrienormen.

Waardepropositie

We zijn trots op het creëren van innovatieve duurzame oplossingen met onze klanten. We stellen onze klanten in staat om zich te concentreren en uit te blinken in hun kernactiviteiten, bieden een totaal beheer van de productlevenscyclus en toegang tot onze wereldwijde expertisecentra om tegemoet te komen aan een wereldwijde marktbenadering. Bij alles wat we doen, richten we ons op het leveren van de hoogste waarde aan onze klanten.

Markten

We bedienen toonaangevende OEM's over de hele wereld in enkele van de meest veeleisende high-tech apparatuurmarkten, zoals halfgeleider-, medische en analytische instrumentatie.

Wereldwijde aanwezigheid, lokale expertise

Frencken Mechatronics is onderdeel van Frencken Group Ltd. en opereert wereldwijd met operationele vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Wat bieden wij?

Frencken Mechatronics Europe wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer waar ieder individu belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij ons. Je gaat werken aan fascinerende, uitdagende hightech projecten binnen een team collega’s die net zo gepassioneerd over techniek zijn als jijzelf. Die passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, bonusregeling) en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Interesse? Solliciteer direct! Voor vragen kun je bellen of Whatsappen met onze Corporate Recruiter Stephan Sonnemans op 06-55183097 of stephan.sonnemans@frenckengroup.com.

Job type
Vast
Posted
2022-06-07T00:00:00