Loading media...

Versneld opgeleid worden tot CNC Verspaner? reageer dan nu!

Reuver

Job description

Versneld opgeleid worden tot CNC Verspaner? Dan hebben we mogelijkheden bij Frencken/Optiwa in Reuver!

Enthousiast | Nauwkeurig | Proactief

Wat houdt de functie van CNC Verspaner in?

Verspanen is de verzamelnaam voor alle technieken die we gebruiken om vormen uit een bepaald materiaal te snijden. In ons geval gaat het om metaal. CNC verspanen is de moderne vorm van de verspaningstechniek. CNC staat voor Computer Numerical Control. Daarmee wordt bedoeld dat een CNC specialist een computersysteem gebruikt om een verspaningsmachine aan te sturen voor ultieme precisie. We leren je de theorie en praktijk van het vak. Je leert de apparatuur en de software te gebruiken die een CNC verspaner nodig heeft. Ook leren we je technische tekeningen te lezen en de belangrijke meetmethoden toe te passen.

CNC freestechniek

Je leert tijdens onze opleiding verspanen werken met de nieuwste CNC freestechniek. We laten je zien hoe je met computertechnologie een hypermoderne frees programmeert, controleert en optimaliseert. Daarbij sta je zo snel mogelijk zelf aan de knoppen, zodat je zelf ervaart wat het is om als CNC frezer je werk te doen.

CNC draaien

Ook CNC draaien is onderdeel van de opleiding verspanen. We leggen je uit wat je met een CNC draaibank allemaal kunt doen en zetten je snel in de praktijk aan het werk, zodat je meteen concreet resultaat ziet van de theorie en de skills die je je eigen maakt.

Ben jij onze CNC-Verspaner?

Jij bent proactief en flexibel. Verschoven diensten draaien (tot max 20:00 uur) vind je prima. Verder heb of ben jij:

  • Mbo werk- en denkniveau. Havo-diploma mag ook.
  • verantwoordelijkheidsgevoel.
  • bereidheid tot het werken in 2 ploegen (7.00-13.00u / 13.00-20.00u wisselt per dag, niet per week).
  • goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • gericht op het leveren van kwaliteit.
  • gemotiveerd en interesse in techniek.

Wie zijn wij?

Bij Frencken in Reuver produceren we met circa 100 vaklieden complexe, fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. Ons werk is gericht op het leveren van kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten met toleranties tot in het sub-mircron bereik. Hiervoor maken we gebruik van de modernste productietechnologieën en is het vakmanschap van onze medewerkers van essentieel belang. Gerenommeerde ondernemingen in o.a. de medische, analytische en semiconductor-industrie behoren tot onze klantenkring. Samen met circa 100 medewerkers willen wij de ambitie waarmaken om de beste partner van onze klanten te zijn. Daarom zijn eigen inbreng, enthousiasme en flexibiliteit onontbeerlijk.

Wat bieden wij?

Werken bij Frencken betekent werken in een informele sfeer met prettige collega’s met een passie voor techniek. Jóuw passie belonen wij met een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 13 atv dagen en een bonusregeling. Ook bieden wij jou mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Interesse? Solliciteer direct! Wil je meer weten over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Stephan Sonnemans op 06-55183097.

Job type
Vast
Posted
2023-11-02T00:00:00