Loading media...

Teamleider Assemblage

Eindhoven

Job description

Coach | Zelfstandig | Stabiel

Wat houdt de functie van Teamleider Assemblage in?

Als Teamleider Assemblage geef je dagelijks leiding aan een team van 20 personen binnen onze assemblage afdeling in de clean room (ISO7). Je coacht je team aan de hand van de vastgestelde KPI’s. Jij kunt zorgen voor stabiliteit en rust binnen het team en verliest de kwaliteit van de producten niet uit het oog. Verder ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van jouw medewerkers en vind je het leuk om te werken met medewerkers uit verschillende Europese landen.

Ben jij onze Teamleider Assemblage?

Jij krijgt energie van coachen van een team en bent in staat om te zorgen voor kwalitatief goede producten. Jij bent proactief en zelfstandig en zorg je voor verdere stabilisatie van het productieproces door jouw probleemoplossende vermogen. Ook sta je stevig in je schoenen.

Daarnaast heb jij:

  • Een afgeronde MBO-4 of HBO opleiding, bijvoorbeeld richting Technische bedrijfskunde;
  • Het vermogen om problemen binnen het productieproces op te sporen en op te lossen;
  • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring bij voorkeur in een hightech omgeving;
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • Goede kennis van Microsoft Office (m.n. Word en Excel).

Kennis van de principes van Lean Manufacturing is een pré.

Wie zijn wij?

Frencken Mechatronics Europe houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. De hoogwaardige fijnmechanische onderdelen, machine-assemblages en vacuüm systemen worden in zowel clean room als non clean room omgeving geassembleerd. Als dienstverlener realiseert Frencken Mechatronics Europe ook hoogwaardige precisie componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de Hightech industrie.

Wat bieden wij?

Werken bij Frencken houdt in werken in een informele en collegiale sfeer waar ieder individu belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij ons. Je gaat werken aan fascinerende, uitdagende hightech projecten met een team collega’s dat net zo gepassioneerd over techniek zijn als jijzelf. Die passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (onder andere 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een bonusregeling).

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem contact op met onze corporate recruiter Frank Barendse via 06-51 921 876

Job type
Vast
Posted
2022-09-14T00:00:00