Loading media...

Material Handler

Job description

Material Handler

Ben jij onze Material Handler Cleanroom? In deze functie binnen ons magazijn ben jij de eerstelijns contactpersoon voor de interne klant bij logistieke problemen. Je analyseert het probleem en voorziet in een snelle en efficiënte oplossing. Je maakt Target locations aan en onderhoudt deze. Daarnaast verwerk en registreer jij werkorders die compleet zijn in het ERP systeem. Tot slot neem je deel aan werkoverleggen met teamleiders productie en planning.

Ben jij onze Material Handler

Jij bent iemand die erg gemotiveerd is en een proactieve werkhouding heeft. Verder zie jij jezelf terugkomen in onderstaande punten:

  • MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over een cleanroom pass;
  • Je hebt ervaring met Microsoft Office en MRP / WHS systemen;
  • Voor snelle en efficiënte oplossingen beschik je over een probleemoplossend vermogen;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig;
  • Je hebt een flexibele en gemotiveerde instelling;
  • Je bent administratief sterk en hebt een accurate werkinstelling;
  • Tot slot beheers je over goede communicatieve vaardigheden en beheers je de Nederlandse taal goed.

Wie zijn wij?

Frencken Mechatronics houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. Bij de machinefabriek van Frencken Mechatronics Europe in Eindhoven produceren we complexe en fijnmechanische onderdelen. We leveren kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten waarbij we gebruik maken van de modernste productietechnologieën. Kwaliteit en maatvoering zijn zeer belangrijke aspecten in het werk bij Frencken.

Wat bieden wij?

Werken bij Frencken betekent werken in een informele en collegiale sfeer waar ieder individu belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij ons. Je gaat werken aan fascinerende, uitdagende hightech projecten binnen een team collega’s die net zo gepassioneerd over techniek zijn als jijzelf. Die passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, bonusregeling) en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Interesse? Solliciteer direct! Mocht je nog vragen hebben kun je contact opnemen met onze Corporate recruiter: Janine Segeren-Emonds. Zij is bereikbaar via het e-mailadres of via het telefoonnummer 06 57575681.

Job type
Vast
Posted
2023-05-15T00:00:00
Closing