Loading media...

Administratief medewerker Sales

Eindhoven

Job description

Wat houdt de functie van administratief medewerker sales in?

In deze functie ga jij onze backoffice ondersteunen. Dat houdt in dat jij je bezig houdt met alle voorkomende administratieve werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het uitwerken van offertes, maar ook het maken van overzichten in Excel.

Ben jij onze administratief medewerker sales?

Jij bent een administratieve duizendpoot die zowel de Nederlandse als Engelse taal goed beheerst. Jij bent nauwkeurig en weet van aanpakken. Verder heb of ben Jij:

  • hebt een afgeronde MBO4 opleiding;
  • hebt enige ervaring in een administratief ondersteunende functie;
  • bent een kei in Excel en Word;
  • bent op korte termijn beschikbaar voor minimaal 6 maanden. Bij gebleken geschiktheid kan dit verlengd worden.

Wie zijn wij?

Frencken Mechatronics Europe houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. Wij maken hoogwaardige fijnmechanische onderdelen en daarnaast assembleren wij onderdelen, assemblages en systemen zowel in onze cleanrooms als daarbuiten. Dit alles doe we voor toonaangevende opdrachtgevers in de Hightech industrie.

Wat bieden wij?

Frencken wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer waar ieder individu belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij ons. Je kunt bij ons een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden ( onder andere 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, bonusregeling) verwachten.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem contact op met onze corporate recruiter Danny Posno via 06-54208386

Job type
Vast
Posted
2022-04-12T00:00:00