Loading media...

Lasser / Plaatwerker

Eindhoven

Job description

Voor onze vestiging in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Lasser / Plaatwerker

Wat houdt de functie in?
Binnen onze plaatwerkerij maken zo'n 15 medewerkers nauwkeurige plaatwerkonderdelen uit metaal. Voor alle producten gelden hoge kwaliteitseisen en een nauwkeurige maatvoering. Als Lasser / Plaatwerker ga jij aan de hand van werkinstructies en tekeningen zelfstandig:
- Lassen
- Hechten
- Tappen
- Verzinken
- Inpersmoeren plaatsen

Ben jij onze Lasser / Plaatwerker?
Jij hebt:

- een diploma als plaat- of constructiewerker op minimaal MBO2 niveau;
- een MIG/MAG2/TIG 3 lasdiploma;
- enkele jaren werkervaring als lasser van fijn en nauwkeurig plaatwerk;
- wil verantwoording nemen voor de kwaliteit van je werk;
- hebt een gemotiveerde en flexibele instelling en kunt goed in teamverband werken.

Wie zijn wij? Frencken Mechatronics Europe houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. In onze machinefabriek produceren we complexe, fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. We leveren kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten waarbij we gebruik maken van de modernste productietechnologie.

Wat bieden wij?
Werken bij Frencken betekent werken bij een bedrijf met een informele en collegiale sfeer, waar ieder individu belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij ons. Je gaat werken aan fascinerende, uitdagende hightech projecten binnen een team collega’s die net zo gepassioneerd over techniek zijn als jijzelf. Die passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, bonusregeling) en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Interesse? Solliciteer direct via de button! Wil je meer weten over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact op met onze recruiter Danny Posno via 06-54208386.

Job type
Vast
Posted
2021-02-01T00:00:00