Loading media...

Assistent-Controller

Job description

Assistant-Controller

Zorgvuldige financiële administratie | Procesverbetering | Rapportages

Wat houdt de functie van Assistant-Controller in?

Ben jij een starter of heb je een paar jaar werkervaring en wil jij je verder ontwikkelen als Assistant-Controller? Ben je ambitieus? Heb je feeling met technische bedrijven?

Samen met de senior controller zorgt het finance team voor een accurate financiële administratie inclusief periodieke afsluitingen, rapportages en implementeren van procesverbeteringsprojecten. Je krijgt veel vrijheid om je eigen rol in te vullen en daarbij krijg je volop doorgroeimogelijkheden. Er heerst een warme, moderne en informele sfeer.

 • Zorgdragen voor accurate financiële boekingen en periodieke rapportages
 • Het aansluiten van projectrapportages met het grootboek
 • Controleren van BTW aangiften, registers en optimaliseren van hun processen
 • Uitvoeren van maand- en kwartaalafsluitingen en adviseren van hoger management
 • Actief ondersteunen van het jaarrekeningproces
 • Actief ondersteunen van de senior controller bij overige voorkomende werkzaamheden

Ben jij onze Assistant-Controller?

Met een tomeloze energie en een flinke dosis doorzettingsvermogen wil jij aan de slag om onze financiële administratie naar een nog hoger niveau te tillen. Heb je al enige ervaring opgedaan in het vak dan is dat een pré. Verder hebben onderstaande kenmerken betrekking op jou:

 • HBO Accountancy, Bedrijfseconomie of Technische Bedrijfskunde.
 • 1+ jaar werkervaring in de financiële administratie.
 • Je bent gedreven en altijd bereid om te verbeteren.
 • Je neemt initiatief om problemen zelf en met je team op te lossen.
 • Je hebt aandacht voor de kleinste details en past kritische analyse toe op de werkprocessen.
 • Je bent flexibel en open minded en houdt van een dynamisch en divers team.
 • Affiniteit met automatisering en digitalisering.
 • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.

Wie zijn wij?

Frencken Mechatronics is een leverancier van geïntegreerde technologische oplossingen. Wij ontwikkelen, produceren en onderhouden belangrijke mechatronische systemen, modules en componenten voor klanten in high-tech apparatuur productiemarkten.

Competenties en technologieën

Onder een breed scala aan competenties en technologische mogelijkheden, zijn we zeer bekwaam in precisie-engineering, nauwkeurige positionering en motion control, systemen voor gebruik in hoog vacuüm, value engineering, complexe assemblage en test op hoog niveau, elektromotoren en deeltjesoptiek.

Onze ervaren ingenieurs en productiemogelijkheden van wereldklasse, waaronder ultrahoge precisiebewerking, complexe assemblage op hoog niveau, naleving van de hoogste reinheidsnormen, cleanrooms en test- en kwalificatie-expertise, stellen ons in staat om een breed scala aan hoge precisieproducten en mechatronische oplossingen te leveren in overeenstemming met de hoogste industrienormen.

Waardepropositie

We zijn trots op het creëren van innovatieve duurzame oplossingen met onze klanten. We stellen onze klanten in staat om zich te concentreren en uit te blinken in hun kernactiviteiten, bieden een totaal beheer van de productlevenscyclus en toegang tot onze wereldwijde expertisecentra om tegemoet te komen aan een wereldwijde marktbenadering. Bij alles wat we doen, richten we ons op het leveren van de hoogste waarde aan onze klanten.

Markten

We bedienen toonaangevende OEM's over de hele wereld in enkele van de meest veeleisende high-tech apparatuurmarkten, zoals halfgeleider-, medische en analytische instrumentatie.

Wereldwijde aanwezigheid, lokale expertise

Frencken Mechatronics is onderdeel van Frencken Group Ltd. en opereert wereldwijd met operationele vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Wat bieden wij?

Frencken wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer waar ieder individu belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij ons. Je gaat werken binnen een team collega’s welke net zo gepassioneerd zijn over het vak zijn als jijzelf. Die passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (onder andere 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, bonusregeling) en volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem contact op met onze Corporate Recruiter Stephan Sonnemans, 06-55183097.

Job type
Vast
Posted
2022-06-22T00:00:00