Loading media...

HR Business Partner

Eindhoven

Job description

HR Business Partner

Adviseren | Brede, verticale rol | Verbeterprojecten | Standaardiseren en Harmoniseren

Ben jij een ervaren HR-Business Partner en op zoek naar een uitdagende en stevige rol waarbij je veel schakelt tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau? Leg jij en onderhoud je gemakkelijk contact op alle niveaus binnen een bedrijf? Heb je ook nog incasseringsvermogen en kun je omgaan met weerstanden? Dan komen we graag met je in contact.

Wat houdt de functie van HR Business Partner in?

Als HR-Business Partner ben je onderdeel van een HR-team bestaande uit een HR-Directeur, een HR-Business Partner, een HR-adviseur, een HR-Officer en twee Recruiters. Je vervult een brede rol. Je fungeert als partner van de business en bent verantwoordelijk voor een breed scala aan onderwerpen zoals bijvoorbeeld strategische work force planning, organisatieontwikkeling en de performance cyclus. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de leidinggevenden en medewerkers met betrekking tot alle HR gerelateerde onderwerpen. De ene keer ben je bezig met meer operationele taken en de andere keer buig je je over een strategisch vraagstuk en de gevolgen hiervan voor de organisatie inrichting. Verder omvat jouw takenpakket:

• Het fungeren als sparringpartner voor de directeuren en managers de afdeling Engineering (Eindhoven) en onze Machinefabrieken (Eindhoven en Reuver) die je vanuit je expertise begeleidt, adviseert en informeert en hiermee actief bijdraagt aan de resultanten.

• Het coordineren van de uitvoering van alle HR processen door de bedrijfsonderdelen heen

• Het optimaliseren van de dienstverlening van HR, middels analyses, verbetervoorstellen en ook de implementatie hiervan.

• Optreden als sparringpartner voor je HR-collega's , regelmatig werk je met hen samen in projecten om zo steeds weer een stap vooruit te zetten als organisatie.

• Daarnaast word je ook verantwoordleijk voor verbeterprojecten die gepland zijn, zoals de strategische work force planning en het standaardiseren en harmoniseren van onze regelingen zoals het functiehuis en het salarishuis.

Ben jij onze HR-Business Partner?

In deze rol breng je in ieder geval relevante werkervaring mee opgedaan als HR-businesspartner of HR adviseur/Generalist in de afgelopen 5 tot 10 jaar. Je werkt op Hbo/Wo werk- en denkniveau en bent een stevige gesprekspartner. Je bent analytisch sterk en weet analyses ook op papier uit te werken. Je schakelt gemakkelijk in gesprekken met je collega's en weet draagvlak te creëren.

Daarnaast herken je jezelf in de volgende omschrijving:

• Empathisch vermogen en gericht op samenwerken.

• Energiek en zelf startend.

• Praktisch ingesteld, diplomatiek en durft jezelf uit te spreken.

• Je bent een doorzetter.

• Tot slot voelt het voor jou comfortabel om data in te zetten bij het invullen van je rol.

Wie zijn wij?

Frencken houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. De hoogwaardige fijnmechanische onderdelen, machine-assemblages en vacuüm systemen worden in cleanroom als non cleanroom omgeving geassembleerd. Als dienstverlener realiseert Frencken ook hoogwaardige precisie componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de Hightech industrie. In Nederland werken we met 600 medewerkers. Ons Hoofdkantoor staat in Eindhoven. We zijn bezig met een nieuwbouwlocatie.

Wat bieden wij?

Werken bij Frencken houdt in werken in een informele en collegiale sfeer waar ieder individu belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij ons. We bieden een uitdagende en zelfstandige rol binnen een leuk en ambitieus HR-team. Er wacht een functie voor 32-40 uur. Je start met een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. We bieden een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (onder andere 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een bonusregeling). Er is ook flexibiliteit ten aanzien van de thuiswerkmogelijkheden.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem contact op met onze corporate recruiter Stephan Sonnemans via 06-55183097.

Job type
Vast
Posted
2022-05-30T00:00:00