Loading media...

CNC draaier

Reuver

Job description

CNC draaier

Ons bedrijf

Bij Frencken in Reuver produceren we met circa 90 vaklieden complexe, fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. Ons werk is gericht op het leveren van kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten met toleranties tot in het sub-mircron bereik. Hiervoor maken we gebruik van de modernste productietechnologieën en is het vakmanschap van onze medewerkers van essentieel belang. Gerenommeerde ondernemingen in o.a. de medische, analytische en semiconductor-industrie behoren tot onze klantenkring. Samen met circa 90 medewerkers willen wij de ambitie waarmaken om de beste partner van onze klanten te zijn. Daarom zijn eigen inbreng, enthousiasme en flexibiliteit onontbeerlijk.

Jouw functie

Als CNC-draaier krijg je bij ons ruimte voor je talent. Zeker als nauwkeurigheid jouw tweede natuur is en jij een hart hebt voor het maken van hightech producten. Tekeningen en specificaties? Jij weet de weg. Je kan de machine programmeren (deels extern door de werkvoorbereiding en deels aan de machine) en je stelt zelf de machines in. Ook denk je mee over het productieproces. Want iets dat goed is kan altijd beter.

Wij vragen

Een afgeronde opleiding verspanen MBO niveau 4 en een passie voor techniek. Je bent proactief en flexibel. Verschoven diensten (tot max. 20.00u) is voor jou geen bezwaar. Je hebt ervaring als CNC-draaier in fijnmechanische verspaning en parate kennis van verspaningscondities. Kennis van Siemens en of Fanuc-besturing is een voordeel.

Wij bieden

Wil je een draai geven aan je vak? Mooiere klussen? Betere machines? Wij kunnen je dat bieden. Net als jij willen wij groeien. Prettige collega’s, een informele sfeer en een passie voor techniek horen daar bij. Wij bieden je werk in een volledig geklimatiseerde werkomgeving. Jóuw passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Interesse? Solliciteer direct via de button! Wil je meer weten over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact op met onze recruiter Danny Posno via 06-54208386.

Job type
Vast
Posted
2021-01-19T00:00:00