Loading media...

HR Officer - fulltime of duobaan

Eindhoven

Job description

HR Officer

Afwisseling | Signaleren | Administreren | Rapporteren

Wat houd de functie van HR Officer in?

Als HR Officer ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de personele processen binnen Frencken Mechatronics Europe. Signaleren, administreren, controleren en rapporteren zijn de belangrijkste punten in deze functie. Je verricht allerlei operationele en ondersteunende werkzaamheden in het in-, door- en uitstroomproces. Denk hierbij aan het ondersteunen van leidinggevenden bij de invoer van mutaties, het controleren en zelf invoeren van bepaalde mutaties en het opstellen van contracten en bijlagen. Je doet dit aan de hand van de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast ben je (mede)verantwoordelijk voor het verzamelen van diverse personele kengetallen en kan je deze verwerken in duidelijke rapportages. Je bewaakt, beheert en verbetert de administratieve processen en procedures en draagt zorg voor een up-to-date personeelsadministratie. Daarnaast verwerk je de indiensttredingen en begeleid je het onboardingsproces. Je ondersteunt de HR Business Partners bij diverse projecten en verzuimbegeleiding.

Het is een afwisselende functie waarbij je naast het verrichten van administratieve taken ook aanspreekpunt bent voor medewerkers en leidinggevenden betreffende rechtspositie, arbeidsvoorwaarden en uitleg personele regelingen.

Je maakt deel uit van het HR team, dat bestaat uit een HR Director, twee HR Business Partners en drie Recruiters. Je rapporteert aan de HR Director Frencken Mechatronics Europe. De vestigingslocatie is Eindhoven.

Ben je onze HR Officer?

Je beschikt over Hbo of Mbo4-diploma dat relevant is voor het vakgebied en hebt ervaring in een vergelijkbare functie.

Je hebt, bij voorkeur, kennis van het personeelsinformatiesysteem ADP en een zeer goede kennis van het Office pakket m.n. Word en Excel.

Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving.

Je bent vaardig in het geven van informatie en het bieden van ondersteuning.

Je bent vaardig in het uitvoeren van controles, signaleren van onregelmatigheden en ontwikkelen van verbetervoorstellen.

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en organisatiesensitiviteit.

Je bent accuraat, klantgericht en weet goed om te gaan met vertrouwelijke gegevens.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, proactieve houding en kan zelfstandig te werk gaan.

Wie zijn we?

Frencken Group bedient klanten in Europa, Azië en de VS via een wereldwijd netwerk van operationele dochterondernemingen. In Nederland werken 600 medewerkers vanuit vestigingen in Eindhoven en Reuver.

Frencken houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. De hoogwaardige fijnmechanische onderdelen, machine-assemblages en vacuüm systemen worden zowel in cleanroom als non-cleanroom omgeving geassembleerd. Als dienstverlener realiseert Frencken ook hoogwaardige precisie componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de Hightech industrie.

Wat bieden we?

Bij Frencken werk je in een informele en collegiale sfeer waar ieder individu belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij ons. We bieden een uitdagende en zelfstandige rol binnen een leuk en ambitieus HR-team. Er wacht een functie voor 32-40 uur. Het zou ook een duobaan kunnen worden. Je start met een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. We bieden een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (onder andere 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een bonusregeling). Er is ook flexibiliteit ten aanzien van thuiswerken.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem contact op met Stephan Sonnemans 06-55183097.

Job type
Vast
Posted
2022-09-05T00:00:00