Loading media...

HR Officer - 24 uur per week

Eindhoven

Job description

HR Officer

Processen overzien en administratief verbeteren | Salarismutaties | Locatie: Eindhoven

Wat houd de functie van HR Officer in?

- Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de personele processen binnen Frencken Mechatronics Europe.

- Signaleren, administreren, controleren en rapporteren! Je verricht allerlei operationele en ondersteunende werkzaamheden in het in-, door- en uitstroomproces. Je controleert en voert in bepaalde mutaties en je stelt contracten en bijlagen op. Je doet dit aan de hand van de geldende wet- en regelgeving

- Je verzamelt diverse personele kengetallen en kan je deze verwerken in duidelijke rapportages.

- Je bewaakt, beheert en verbetert de administratieve processen en procedures

- Je draagt zorg voor een up-to-date personeelsadministratie. Daarnaast verwerk je de indiensttredingen en begeleid je het onboardingsproces.

- Je ondersteunt de HR Business Partners bij diverse projecten en verzuimbegeleiding.

- Je werkt op onze locaties in Eindhoven. Het is een afwisselende functie waarbij je naast het verrichten van administratieve taken ook aanspreekpunt bent voor medewerkers en leidinggevenden betreffende rechtspositie, arbeidsvoorwaarden en uitleg personele regelingen.

Ben je onze HR Officer?

- Je beschikt over Hbo of Mbo4-diploma dat relevant is voor het vakgebied en hebt ervaring in een vergelijkbare functie.

- Je hebt, bij voorkeur, kennis van het personeelsinformatiesysteem ADP.

- Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving.

- Je bent vaardig in het geven van informatie en het bieden van ondersteuning.

- Je bent vaardig in het uitvoeren van controles, signaleren van onregelmatigheden en ontwikkelen van verbetervoorstellen.

- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en organisatiesensitiviteit.

- Je bent accuraat, klantgericht en weet goed om te gaan met vertrouwelijke gegevens.

- Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, proactieve houding en kan zelfstandig te werk gaan.

Wie zijn wij?

We bedienen klanten in Europa, Azië en de VS via een wereldwijd netwerk van operationele dochterondernemingen. In Nederland werken 650 medewerkers vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Reuver. We zijn trots dat we werken voor klanten zoals ASML, Thermo Fisher Scientific en Philips.

We houden ons bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. De hoogwaardige fijnmechanische onderdelen, machine-assemblages en vacuüm systemen worden zowel in cleanroom als non-cleanroom omgeving geassembleerd. We zijn groot genoeg om professioneel georganiseerd te zijn en klein genoeg om snel je netwerk op te bouwen en veel persoonlijk contact te hebben.

Wat bieden wij?

Je maakt deel uit van het HR team, dat bestaat uit één HR Director, twee HR Business Partners, één HR Officer en drie Recruiters. Je rapporteert aan de HR Director Frencken Mechatronics Europe. De vestigingslocatie is Eindhoven.

Bij Frencken werk je in een informele en collegiale sfeer waar ieder individu belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij ons. We bieden een uitdagende en zelfstandige rol binnen een leuk en ambitieus HR-team. Je start met een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. We bieden een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (onder andere 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een bonusregeling). Er is ook flexibiliteit ten aanzien van thuiswerken. Onze cleanroom faciliteiten zijn ‘state-of-the-art’. We hebben sinds vorig jaar een nieuw hip en modern hoofdkantoor. De lunch wordt grotendeels gesponsord!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer vandaag nog of neem contact op met Stephan Sonnemans 040-2507507.

Job type
Vast
Posted
2023-06-01T00:00:00
Closing