Loading media...

Financieel administratief medewerker

Eindhoven

Job description

Wie zijn wij?

Frencken Mechatronics houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. De hoogwaardige fijnmechanische onderdelen, machine-assemblages en vacuüm systemen worden in cleanroom als non cleanroom omgeving geassembleerd. Als dienstverlener realiseert Frencken Mechatronics ook hoogwaardige precisie componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de Hightech industrie.

Wat ga je onder andere doen?

In deze functie houd jij je bezig met het uitvoeren van verschillende financieel administratieve taken, zoals het voorbereiden, verwerken en registreren van binnenkomende facturen. Jij zorgt ervoor dat betalingen aan leveranciers op tijd betaald worden. Daarnaast ben je bezig met het:

- Afhandelen van de crediteurenadministratie en debiteurenadministratie

- Meedenken over procesverbeteringen

- Onderhouden van contact met leveranciers over betalingen

- Overleggen met diverse afdelingen

De functie betreft 32-40 uur per week met de voorkeur voor 40. Je komt in een team van ongeveer 5 personen waarmee je dagelijks werkt.

Wat breng je mee?

- Minimaal MBO of HBO werk- en denk niveau

- Administratief sterk

- Een accurate werkinstelling

- Nederlandstalig (goed in woord en geschrift)

- Goed Engels kunnen lezen

Wat bieden wij?

Behoorlijk wat! Frencken wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer waar ieder individu belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij ons. Wij belonen je met een goed salaris, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen en een bonusregeling voor mensen op Frencken contract.

Interesse? Solliciteer direct! Voor vragen kun je Whatsappen of mailen met onze Corporate Recruiter Ruben Scholte op 06 41 27 10 30 en ruben.scholte@frenckengroup.com

Job type
Vast
Posted
2024-07-05T00:00:00